Huoneemme

Facade Hotel Nestor Korpo

HUONEEMME

Vanhan navetan yläkerrassa sijaitsevat hotellihuoneemme toimivat kunnianosoituksena tilan aiemmille asukkaille, jotka aikanaan elivät ja työskentelivät täällä. Jokainen Nestorin huone on omanlaisensa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisista ja -kokoisista huoneista parhaiten tarpeisiisi sopivan.

Siska

Suurin huoneemme, joka sopii täydellisesti 4-5 henkiselle perheelle. Huoneessa on parivuode, kodikas kahden vuoteen alkovi sekä sohvanurkkaus televisioineen koko perheelle. Matkustitpa sitten perheen kanssa tai yksin, tässä huoneessa on varmasti tarvitsemasi tila mukavaan lomaan Korppoossa.

Historia

Siska oli hevonen, jota kutsuttiin tilalla ”pikku neidiksi”. Hän oli onnekas, sillä hänen aikanaan koneet ottivat osakseen suuren osan hevosten työstä, jolloin Siskan tehtävät helpottuivat yksinkertaisemmiksi askareiksi kuten heinälastien vetämiseksi kotiin talvisin.

HINTA

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

200€/yö kahdelle ( +25€/ lisävuode )

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

150€/yö kahdelle ( +25€/ lisävuode )

Klinga

Toiseksi suurin huoneemme sopii pariskunnille, jotka haluavat huoneelta hieman tavallista enemmän. Tilava Siska ainutlaatuisen harmonisella sisustuksella sopii hyvin pidempäänkin vierailuun. Huoneeseen mahtuu myös lisävuode.

Historia

Klinga oli uskollinen ja ahkera tilalla syntynyt hevonen, joka eli, työskenteli ja kuoli tilalla elettyään hyvin pitkän elämän.

HINTA

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

160€/yö kahdelle ( +25€/ lisävuode )

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

130€/yö kahdelle ( +25€/ lisävuode )

Sonja

Sonja on kirkas huone, jonka ikkunasta näkyvät vihreät puut ja pala ilta-aurinkoa. Sonjassa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa myös yhteen. Huone sopii ystäville ja pariskunnille yhden tai useamman yön vierailuun.

Historia

Sonja oli hyvin kiltti, rauhallinen ja helposti lypsettävä lehmä. Hänen aikanaan lehmät lypsettiin käsin, ja Sonja oli lehmistä se, jota tilan nuoret lypsivät oppiakseen taidon. Hän oli todella sympaattinen lehmä, joka eli tilalla pitkän ja onnellisen elämän.

hinta

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

130€/yö kahdelle

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

90€/yö kahdelle

Sara

Sara on kodikas huone hotellin etupuolella, jonne auringonsäteet ulottuvat päivisin ja miellyttävä varjo iltaisin. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa myös yhteen. Tämä huone sopii ystäville ja pariskunnille yhden tai useamman yön vierailuun.

Historia

Sara ei ollut kiltti lehmä – pikemminkin vallaton ja vaikeasti lypsettävä. Onnekseen hän tuotti kuitenkin hyvin maitoa, mikä palkittiin pitkällä elämällä.

Hinta

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

130€/yö kahdelle

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

90€/yö kahdelle

Pepsan

Pepsan on kirkas huone hotellin aurinkoisella puolella, jonka ikkunoista näkyvät vihreät pellot ja puut. Huoneessa on parivuode, ja se sopii täten loistavasti pariskunnille yhden tai useamman yön yöpymiseen.

Historia

Pepsan oli isoäidin suosikki tämän ollessa nuori. Tämä lehmä seisoi usein portin vieressä odottamassa isoäitiä koulusta kotiin tietäen, että saisi pian herkkuja ja hellyyttä.

Hinta

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

130€/yö kahdelle

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

90€/yö kahdelle

Pärlan

Pärlan on maanläheinen ja kodikas huone ilta-aurinko -näkymällä. Huoneessa on parivuode, ja se sopii täten loistavasti pariskunnille yhden tai useamman yön vierailuun Korppoossa.

Historia

Pärlan oli hyvä maitolehmä, ja mukavakin vielä. Hän kuitenkin karkasi usein. Tilalta ei löytynyt karsinaa joka olisi pidätellyt häntä, vaan hän keksi aina tavan päästä ulos. Tästä johtuen ei lopulta ollut enää mahdollista pitää häntä tilalla.

Hinta

(KESÄ ~ 1.6 – 31.8)

130€/yö kahdelle

(talvi ~ 1.9 – 31.5)

90€/yö kahdelle

Tee varaus

Tee varaus