Ravintola Back Pocket

Tee varaus
Restaurant Back Pocket hotel Nestor Dining Area

ravintola Back Pocket

Ravintola on hotellimme sydän ja suurin antimme luovuuden ja leikkisyyden ilmaisemisessa. Täällä jokainen aamu alkaa tutulla rituaalilla, kun hapantaikinaa aletaan valmistaa illallista varten.

Ruoanlaitossa uskomme vahvasti tuoreuteen ja yksinkertaisuuteen. Joka päivä ruokien valmistus aloitetaan alusta, ja joskus illan menu muotoutuukin valmiiksi vasta päivän ja valmistusprosessin aikana – koemme tämän parhaaksi tavaksi varmistaa, että kaikki lähi-alueen raaka-aineet pääsevät menussa oikeuksiinsa.  Nauttiessanne illallista ravintolassamme ymmärrätte varmasti, mitä tarkoitamme.

Tervetuloa – toivottavasti nähdään pian!

Viiden ruokalajin maistelumenu

Maistelumenumme on täydellinen valinta sinulle joka haluat kokea unohtumattoman illallishetken Back Pocketissa. Menu elää lähes päivittäin raaka-aineiden saatavuuden ja kausiluontoisuuden mukana.

Suosittelemme varaamaan vähintään kaksi tuntia viiden ruokalajin illallishetkestä nauttimiseen.

59 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Three Course Menu

Valitessasi kolmen ruokalajin menun, takaamme sinulle maukkaan intohimolla, innovaatiolla ja rakkaudella valmistetun kokemuksen. Joka päivä pyrimme valmistamaan ruokamme parhaista raaka-aineista, saariston mauista ja perinteistä inspiroituneina, mutta hyödyntäen myös makuja maailmalta.

Tämä menu on muodostunut Back Pocketissa klassikoksi, jonka sisältö vaihtelee tarjoten aina uudenlaisen gastronomisen elämyksen.

48 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lounas

(vain heinäkuussa)

Päiväsaikaan tarjoilemamme lounas kertoo jo paljon ravintolastamme ja sen ruokafilosofiasta.

Samalla intohimolla ja tarkkuudella valmistettu lounas on yksinkertaistettu versio illalliskonseptistamme, ja voit saapua nauttimaan sitä heinäkuussa maanantaista perjantaihin klo 12-15.

15-18 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

Viikonlopun lounasbuffet

(vain heinäkuussa)

Lauantaisin ja sunnuntaisin 29.6 alkaen tarjolla on herkullinen saaristolounas klo 12-14!

Noutopöydästämme löydät saariston parhaat ja perinteiset herkut ripauksella moderniutta. Tervetuloa nauttimaan lounaastamme viikonloppuisin! Mitä jos yhdistäisit sen vaikka aamujoogaan puutarhassamme?

25 €/pax (children 12 €)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viinilista

Täydellinen ruokailuelämys syntyy yhdistämällä hyvä ruoka hyvän viinin kanssa. Myös viineissä suosimme puhtaita käden- ja kellarityöskentelyn taidonnäytteitä ja uskomme, että laatu korvaa määrän. Listamme viinit tulevat pieniltä tuottajilta, paikallisten toimijoiden kautta.

Olemme valinneet teille monipuolisia viinejä, joista itse nautimme – ruoan kanssa tai ilman. Kysy rohkeasti suosituksiamme.

Kokemuksia

Ihana paikka! Ihana omistaja,
hyvää ruokaa, viihtyisä miljöö.
Suosittelen 100%! ?

Lyyra Salminen

Wau mikä kynttiläillallinen – Huippukokki.
Ruoka kestää vertailun Suomen parhaisiin ravintoloihin. Annokset fine dining:ia rennossa
ja taiteellisessa miljöössä. Suosittelen lämpimästi!?

Yvonne Sinivuori

Tarinamme

Ruoka taiteen muotona

Kasvoin taiteen ympäröimässä kodissa, jossa taide ja kulttuuri olivat aina lähellä. Olen tiennyt niin kauan kuin jaksan muistaa, että näiden ja luovuuden parissa haluan itsekin joskus tehdä töitä. Lopulta löysin oman taiteellisen identiteettini ruoanlaitosta. Se merkitsee minulle moniulotteista taiteen muotoa, joka käsittää niin monta asiaa: visuaalisuuden, ajatukset annoksen taustalla, erilaiset rakenteiden ja makujen yhdistelmät sekä lämpimän ja kylmän yhdistelmät.

Maalaamalla ja rakentamalla syötävän kuvan näiden elementtien avulla, haluan viedä ruokailijat makumatkalle verestämään vanhoja lapsuudenmuistoja sekä luomaan uusia käsityksiä ja makuelämyksiä.

Tieni kohti nykyistä alkoi 16-vuotiaana havaitessani ilon ja luovuuden ruoanlaiton yhteydessä. Opiskeltuani ja työskenneltyäni mm. nykyään kolmitähtisessä Michelin-ravintola Franzénissa Tukholmassa, päätin palata Korppooseen ja aloittaa oman projektini – ravintola Back Pocketin Hotel Nestorissa.

William Hellgren Restaurant Back Pocket Korpo

AUKIOLOAJAT

Lounas 
(heinäkuussa)
12.00 – 15.00 / Ma-Pe

Illallinen
(kesä – elokuussa)
18.00-23.00 / Joka ilta

Nestorin Saaristobuffet
(heinäkuussa)
12.00-14.00 / Lauantai & Sunnuntai

VARAA PÖYTÄ ILLALLISELLE

During low season (between September and June) we are only opened on request. Please contact us via email or phone to check availability. 

    +358 (0) 400 601 280

Thank you      🙂

AUKIOLOAJAT

Lounas 
(heinäkuussa)
12.00 – 15.00 / Ma-Pe

 

Illallinen
(kesä – elokuussa)
18.00-23.00 / Joka ilta

 

Nestorin Saaristobuffet
(heinäkuussa)
12.00-14.00 / Lauantai & Sunnuntai

VARAA PÖYTÄ ILLALLISELLE

During the low season (between September and June) we are only opened on request. Please contact us via email or phone to check availability.

9380~|lineicons~|lni-exit-down~|
9380~|lineicons~|lni-mobile~|

Thank you