Restaurang Back Pocket

Bordsreservation
Restaurant Back Pocket hotel Nestor Dining Area

Restaurant Back Pocket

Vår restaurang är definitivt hotellets hjärta, och till lika vårt största utlopp för kreativitet och lekfullhet. Här börjar varje morgon med en ritual. Nämligen att förbereda surdegen inför kvällens middagsservering.

Sedan kan planteringen och tillredningen av våra rätter inför kvällen påbörjas. Vi tror starkt på enkelhet och fräscha råvaror då det kommer till matlagning. Därför har vi valt att påbörja varje dag med öppna sinnen och ett urval fina råvaror. Kvällens meny får utformar sig ibland till och med under dagen. Enligt oss finns det helt enkelt inget bättre sätt att hylla våra råvaror på.

Vi lovar att även du kommer att förstå vad vi menar efter en middag i vår restaurang.

Hoppas att vi ses snart!

Fem rätters meny

Vår avsmakningsmeny är det perfekta alternativet för dig som vill uppleva en oförglömlig middag på Back Pocket. Menyn ändrar i stort sätt på en daglig basis utgående från de råvaror som är i säsong för årstiden.

Vi rekommenderar att ni reserverar minst två timmar för att till fullo avnjuta vår avsmakningsmeny.

59 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre rätters meny

Med vår tre- rätters meny, garanterar vi dig en smak sprakande middagsupplevelse gjord med mycket kärlek och innovation. Vi strävar alltid efter att skapa rätter av de bästa råvarorna vi har till hands. Inspirerade av traditionell skärgårdsmat men fortfarande med en lekfullhet samt små influenser från andra matkulturer.

 

Vår tre- rätters har redan blivit något av en klassiker på Back Pocket och vi vill alltid kunna ta med dig på en ny gastronomisk upplevelse.

48 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch

(endast i juli)

Detta är den perfekta introduktionen till vår restaurang och vår matfilosofi. Under dagtid serverar vi i Juli lunch i restaurangen.

Gjord med samma passion och fokus på kvalitet är detta en förenklad version av vår middagsmeny. Du kan avnjuta vår lunch i Juli, Måndag till Fredag kl.12.00-15.00.

15-18 €/pax

 

 

 

 

 

 

 

Veckosluts buffé

(endast i juli)

På Lördagar och söndagar erbjuder vi en fräsch skärgårdesbetonad lunchbuffe mellan kl. 12.00-14.00.

 

Här hittar du den bästa traditionella maten skärgården har att erbjuda! En riktig klassiker med en modern touch. Välkomna att avnjuta vår buffet varje helg i Juli och varför inte kombinera Buffen med ett Yogapass i vår trädgård före?

25 €/pax (children 12 €)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinlista

Fullända din middagsupplevelse med ett urval fantastiska viner. Som I vår matfilosofi föredrar vi också  att servera viner som framställts med samma krav på kvalitet och orginalitet, därför har vi valt att servera ett mindre men varierande urval av smaker och karaktärer på våra viner. Våra viner kommer huvudsakligen från små familjeägda vingårdar med höga krav på kvalitet och spårbarhet, precis som vi själva också strävar efter att arbeta.

Vi har valt ut ett varierande spectrum av viner som vi själva älskar, med och även utan mat. Fråga gärna vår personal så bistår vi er mer en gärna med vinrekommendationer.

Testimonials

Underbart god och bra komponerad mat.
Härlig kombination av krispighet
och mjukhet i rätterna. ?

Lena Brenner


En verklig kulinarisk upplevelse ??

Ralf Juslin

Vår historia

Mat som en konstform

Uppvuxen i ett konstnärshem där alltid konst och kultur funnits nära har jag så länge jag kan minnas vetat att något av dessa är vad jag vill arbeta med i framtiden. Slutligen fann jag min egen konstnärliga identitet i matlagningen, en mångdimensionell konstform, något som innefattar så ofantligt mycket!

Närheten till naturen, ursprunget till de råvaror du använder dig av, alla möten och de personliga kontakter du knyter under arbetsprocessen och så det slutliga resultatet. 
Den fulländade rätten. Det visuella, tankarna bakom, kombinationerna mellan texturer, smaker, varmt och kallt.

Genom att måla och bygga upp en ätlig bild med hjälp av alla dessa olika element vill jag ta med människor på en resa, Jag vill återuppliva gamla barndomsminnen, skapa nya intryck och smakupplevelser.
William Hellgren Restaurant Back Pocket Korpo

Öppettider

Lunch
(endast juli månad)
12:00 – 15:00 / Måndag-Fredag

Middag
(Juni- Augusti)
18:00-23:00 / alla dagar i veckan

Nestors Skärgårdsbuffé
(endast juli månad)
12:00-14:00 / Lördag & Söndag

Reservera bord

Under lågsäsong (September-Juni) håller vi restaurangen öppen enbart på förfrågan. Vänligen kontakta oss via Email eller per telefon om ni önskar komma och äta i vår restaurang.

    +358 (0) 400 601 280

Tack      🙂

Öppettider

Lunch
(endast juli månad)
12:00 – 15:00 / Måndag-Fredag

 

Middag
(Juni- Augusti)
18:00-23:00 / alla dagar i veckan

 

Nestors Skärgårdsbuffé
(endast juli månad)
12:00-14:00 / Lördag & Söndag

reservera bord

Under lågsäsong (September-Juni) håller vi restaurangen öppen enbart på förfrågan. Vänligen kontakta oss via Email eller per telefon om ni önskar komma och äta i vår restaurang.

9380~|lineicons~|lni-exit-down~|
9380~|lineicons~|lni-mobile~|

tack